i'd rather walk away


En vecka i skolan är avklarad. Detta känns toppen kan jag lova.
Igår träffade jag fina vänner.
Idag lämnade jag tillbaka mina skor, det var nog smartast så.
Idag skall jag firas med tårta och kanske att jag hinner se bla Veronica Maggio ikväll.
Imorgon blir det huvudstaden och The Hives som gäller!

pretty shoes


They are mine and they are high.
Dyra, höga men ack så fina. Och förr eller senare lär jag väl kunna gå normalt i dem. Om jag nu inte lämnar tillbaka dem, vilket jag funderar på... Hm

ready to go home


Fett soft med sovmorgon, I must say.
Jag känner att jag har varit dålig med att fotografera på sista tiden och har nu bestämt mig för att ändra på detta. Min blogg blir ju ganska tråkig annars...

you die when you're young


Bild från Emmaboda minsann. Många av er har ju inte fått se dem. Jösses.
Jag är trött & sugen på choklad & jag har ont i huvudet & jag vill skriva låtar men min gitarr är felstämd & jag vill sy & jag vill rita & jag vill träffa mina vänner & jag vill repa & jag vill ha ett jobb & jag vill på festival & jag vill fylla år & jag vill få mitt kära objektiv & jag vill träffa nya vänner & jag vill ha en pojkvän & jag vill ha spelning & jag vill träna & jag vill dansa natten lång.
Idag ska jag för övrigt fixa ett cv för jag ska faktiskt söka ett jobb. Holy lord of Jesus
Förövrigt lade jag även undan de omtalade skorna på Din sko idag. Får se om jag köper dem imorgon...

so cool that it hurts

Våran låt är klar.
Skolan är toppen.
Imorgon börjar vi efter schemat.
Imorgon är två lektioner inställda.
Imorgon slutar jag 11.40.
Idag fikade jag med Sara i tre timmar.
Jag har skoskav.
Jag gick i äckligt regn i tjugo minuter från bussen.
På torsdag ska vi repa. Fika.
På lördag ska jag firas med tårta.
På söndag ska jag till Stockholm med vänner och bruncha och se The Hives.
Mitt hjärta slår lite extra hårt för en viss person.
På tisdag fyller jag år. 16. Tufft.
Mm. Mycket i mitt liv. Inte mycket uppdateringar här.

fake plastic trees


Igår var jag med massa vänner. Det var trevligt. Idag ska bandet repa och förhoppningsvis kommer vi långt på våran nya låt. Det är inte så långt kvar till våran spelning så vi måste lägga på ett kol!

this shit is bananas


Sitter & tittar på tv-shop och drömmer mig tillbaka till Paris. För en månad sedan satt vi på flygplatsen och väntade på att få åka hem. Hemskt. Hur kan man någonsin åka ifrån Paris?
Idag ska jag på stan och köpa jeans som mamma ska betala. I love it. Sen ska jag på spelning. Vad jag gör ikväll vet jag inte. Shing

be my guest


Nu har skolan börjat. Det var trevligt & jag ser mycket ljust på detta. Hoppas på nya, fina vänner i klassen & från övriga klasser också. Bra schema också. Känner mig säkrare än någonsin på mitt val!
Idag är första fredagen på länge som jag inte ska göra någonting. Det känns skönt. Hoppas på att få tag på en B&J. Jag ska iallafall läsa brittiska ELLE i min stora sköna säng. Den ni.

Hoppipolla


Sista dagen innan skolan börjar. Blandade känslor, yes indeed. Samtidigt som man ju självklart vill vara ledig och någorlunda obegränsad så vill man ju ha en fungerande vardag att luta sig tillbaka på också! Ser fram emot mina tre år på gymnasiet, men vi får väl se hur det känns imorgon klockan 14.
Gör er själva en tjänst och lyssna på Sigur Rós. Jag har lyssnat på dem sen typ sjuan men aldrig lyssnat på dem så mycket som nu. Jag är.. frälst eller något sådant.

talk of the town


Idag gick jag omkring i pyjamas fram till klockan två. Det är lika bra att passa på när man kan.
Jag är sugen på Ben&Jerrys men ska istället ut & powerwalka och hålla mig till den nyttiga sidan.
Igår fick jag en ny cykel. En vit. Fin var den. Jag kommer vara finast på den livet ut.
Tack för att ni är så söta & läser min blogg btw.

you look better with your clothes on


Två Elin. Jösses.

Kalla mig dum men jag vill att skolan ska börja! Jag vill också att min gymnasieperiod ska sätta igång. Detta blir ju något helt nytt så det kanske är ganska självklart att man vill komma in i det så snabbt som möjligt. Jag vill göra nya saker, sy mycket och träffa nya, fina, underbara människor. Jag får vänta ända tills på fredag med detta. Suck. Jag vet inte ens vad jag ska ha på mig då. Jag vet inte vad jag ska ha på mig någonsin. Jag har knappt någonting jag vill ha. Jag ångrar att jag nyligen inte köpte de där fem plaggen från Myrorna, som då för stunden kändes bra att INTE köpa. Nu vill jag ha dem på mig hela tiden. Jag är dum. Jag ska på stan idag, det finns ingen chans att de finns kvar. Om de gör det så finns det för många plagg för att jag ska kunna hitta dem igen. Jag tycker även att våran lilla Stockholmstripp borde dyka upp nu och inte om två veckor. Gah. Vilka problem jag har va!

I need a fruit tonight


Idag ska jag träffa halva mitt band. Vi ska förhoppningsvis skriva en fin låt & även arbeta med mina redan existerande. Kashing

utdrag

13 mars 2006
Jag var med Victoria en jävligt kort stund. Hon är en seg kossa

Jag var elak i sjuan. Jag var även ledsen för att min dåvarande pojkvän alltid avslutade våra msn-konversationer med ett hjärta och inget mer. Vad besvärligt jag hade det.
Jag fann min gamla dagbok idag. Kul läsning må jag säga.
Kissnödig nu.

way out west


Det var en hel vecka sedan jag kom hem från Way Out West men först nu har jag framkallat bilderna från denna omtumlande färd. & jag gillart!

can i call you mine?

Jag undrar hur många bloggar jag har haft under mina år. Eller varför jag alltid byter. Vad tillför det för lugn inom mig? Vet inte. Jag behöver tydligen nya ting all the time. Bra att jag kan ge mig detta då. Hade varit jobbigt om det var nya diamanter jag behövde hela tiden. Hade blivit lite dyrt kanske.
Jag är trött men glad.

RSS 2.0